Evy Gruyaert: Start to feel great

Evy Gruyaert: Start to feel great

Je goed voelen, klinkt heel eenvoudig maar voor velen is dat helemaal niet het geval. Met deze insteek schreef Evy Gruyaert een nieuw boek ‘Start to feel great’. Evy spoort lezers aan wat vaker een roze bril op te zetten. De mentale gezondheid wordt dan ook voorop gesteld in dit nieuwe boek. Evy en haar experts schuiven een duidelijk stappenplan voorop met als doel jezelf terug te vinden. De beste adviezen op vlak van voeding, body, mind, beweging en slaap worden prijsgegeven. Het drinken van Ginger Jack wordt dan ook in haar boek naar voor geschoven als gezondheidstip. Uiteraard!????

Gember heeft vele gezonde voordelen. Zo bevat het vezels en diverse vitamines en mineralen die je lichaam beschermen tegen ontstekingen. Het helpt tegen misselijkheid en menstruatiekrampen en het bevordert de opname van voedingsstoffen terwijl het anderzijds je insulinegehalte helpt te reguleren. Verder boost gember ook je immuunsysteem en vermindert het maagklachten. Gember is tevens een natuurlijke pijnstiller en het houdt je sinussen vrij. Nog een leuk wistjedatje: gember verhoogt je libido, dus ook tussen de lakens wordt het heet.????

Zoals wel al bekend bevat Ginger Jack maar liefst 48% van die gezonde gember. Verder staat onze gemberdrank er om bekend zeer laag te zijn in (riet)suiker. Hierdoor kan je Ginger Jack puur drinken als ochtendshot of doorheen de dag als booster. Onze gemberdrank is niet enkel puur heel lekker, je kan het ook aanlengen met (bruis)water, mixen in je thee… De opties zijn eindeloos én altijd gezond!

Aangezien wij net zoals Evy overtuigd zijn van de gezondheidsvoordelen van onze Ginger Jack wilden wij onze trouwe Ginger Jackeroo’s in de watten leggen. Onder het motto ‘Health must be fun, should be fun’ organiseerden we een winactie op onze sociale media. Eén geluksvogel (plus vriend) werd geloot en mocht naar Evy’s boekvoorstelling. Natuurlijk kreeg de winnaar ook een dosis van ons vloeiend goud cadeau. Daarnaast wilden we ook de andere participanten verwennen omdat ze voor een gezonde levensstijl kiezen. Ook zij kregen een extra presentje in hun postbus.????

Ben jij net als onze Jack een gezondheidsgoeroe maar moet het wel fun blijven? Dan zit je op het juiste adres. Volg ons gezondheidsverhaal hier, op Instagram en Facebook en ontdek leuke Ginger Jack-recepten, tips en tricks. Cause it’s time to feel great!

Terug naar blog