Ginger Jack goes way back

Wij willen jullie gezonder doen leven, maar dan leuk én lekker. Vanuit dat idee zijn we ons (topsecret!) recept beginnen te ontwikkelen. Uit de assen van Gingerwald werd Ginger Jack in het leven geroepen.

Made in Belgium, loved everywhere

Ginger Jack wordt lokaal gebrouwen door echte liefhebbers, ginger lovers die al jaren sleutelen aan de perfecte gemberdrank. Die liefde proef je. Dat zeggen wij niet, dat zeggen onze Ginger Jackaroos wereldwijd.

Team

JAN VERHOEVEN

Founding father

Founding father. Doet een beetje vanalles, maar ook niks. Houdt van alle soorten spaghetti, Ginger Slushy Jackerita en een perfect zacht gekookt eitje met een perfect getoast soldaatje. Blijft ver uit de buurt van alles met 8 poten.

FREDERIC BODSON

Founding father

De andere founding father. Doet voornamelijk niks, maar soms ook vanalles. Kan het niet laten om spinnenmoppen uit te halen met Jan. Ziet zichzelf ooit Dakar rijden in een 2CV. (Winnen? Da’s iets anders)

STEFANIE FESTRAERTS

Productie & levering

Onze productieheldin. Trekt liever te paard de jungle in dan ze vriendenboekjes invult. Moscow mule met Ginger Jack? Maak er twee van!

ROEL BRUSSELEERS

Productie & levering

Alleskunner die jongleert met productie, leveringen en ‘het caravanneke’. Kan niet kiezen tussen een Dark & Stormy of een Jacktis. Bestelt ze meestal allebei.

MARIE MERTENS

Sales

Sales ninja die de plannen uittekent van Ginger Jack’s wereldverovering. Droomt van een eigen Italiaanse wijngaard, maar geniet voorlopig van slow mornings en Moscow Mule infused met Ginger Jack.

CHLOÉ ZÜLKE

Marketing

Sociaal (media) beest, zou ooit eens willen bobsleeën en meedoen aan de Mol. Houdt van Kate Bush, zolang ze niet begint te smakken.