Ginger Jack op Tomorrowland

Ginger Jack op Tomorrowland

Op 15 juli 2022 ging de zestiende editie van Tomorrowland van start, na twee (lange) jaren stilte. Tomorrowland vierde dit maar veel te graag met een extra weekend muziek én plezier. Zo haalden ze uiteraard ook deze editie alles uit de kast en toverden de Schorre naar goede gewoonte om in een sprookjesachtig paradijs. Kosten nog moeite werden gespaard! Het thema dit jaar was ‘Reflection of Love’. Liefde stond dus meer dan ooit centraal. Een extra dosis liefde kon iedereen wel gebruiken na twee jaar corona. Van de Library Stage tot de Main Stage, je kon overal subtiel liefdevolle boodschappen terugvinden. Zo werd er bijvoorbeeld op de Main Stage letterlijk een spiegel geplaatst om deze reflection of love over te brengen. Niet alleen in het decor maar ook bij de bezoekers spatte de liefde eraf! ????

Maar liefst 600 000 van die lieve bezoekers hebben de Schorre in Boom onveilig gemaakt tijdens deze magische weekenden. Ginger Jack was natuurlijk ook van de partij. Meer specifiek stonden onze Ginger Jackers op de Mesa. Mesa is een culinair dorp op het festivalterrein, met een gelijknamige restaurant in de Kloosterstraat in Antwerpen. De missie van Mesa is heel duidelijk: het delen van wereldsmaken. Zoals Tomorrowland gelooft Ginger Jack in optimaal genieten van het leven zonder in te boeten op bepaalde zaken. Daarom stond Ginger Jack de volle drie weekenden klaar om de People of Tomorrow te voorzien van verse energie, in de vorm van de heerlijkste Ginger Jack-drinks. Zo serveerde onze crew ginger boosters, -sluchies, -ice pops, royal cava’s… Tomorrowland feestte alsof hun leven ervan afhing, fueled by Ginger Jack. Er moest immers wat schade ingehaald worden van de afgelopen jaren. Laat ons stellen dat deze missie meer dan geslaagd is. ????

Over onze crew… Op de beats van ‘Eat, sleep, rave repeat’ marcheerde onze Gingeriaanse troepen naar de Schorre, onder leiding van opergeneraal en immer sympathieke Emma. Zij bracht alles tot in de kleinste details in orde. Ook Marie, onze sales ninja, was drie weekenden van de partij op het prachtige festivalterrein van Tomorrowland. Als Marie niet druk bezig was de People of Tomorrow te voorzien van heerlijk gemberdrankjes, was ze haar beentjes aan het losschudden in de Rave Cave of Moosebar. Een unieke (vermoeiende) ervaring is Marie’s beschrijving van dit zotte avontuur. Haar favoriete optreden was dat van Paul Kalkbrenner. Buiten Marie waren er dus nog Gingeriaanse crewmembers aan het werk, waaronder een fantastische delegatie aan studenten en Ginger Jack-sympathisanten. Je kan wel geloven dat zo’n drie weekenden het uiterste van dit top team vergde. Elke avond kropen ze dan ook moe en voldaan in hun tentje op de crew-camping (na het al dan niet meepikken van een weer fantastisch optreden).

Tomorrowland was de ideale springplank voor Ginger Jack om de wereld te leren kennen, en de wereld Ginger Jack. Je merkt het dus al: bij Ginger Jack hebben we de smaak te pakken! We kijken al uit naar de volgende festivalzomer. Benieuwd op welke festivals we volgende zomer staan? Volg ons dan zeker hier, op Instagram en Facebook en krijg als eerste de nieuwste updates over ons gemberverhaal.

Terug naar blog