1 van 5

Jouw dagelijkse dosis

GINGER JACK & CURCUMA JANE

Waar gezondheid centraal staat, en smaak het verschil maakt

  • Natuurlijke Power: Begin je dag met een shot Ginger Jack, jouw dagelijkse dosis gember, 100% biologisch en vol versheid. Ideaal om je immuniteit een boost te geven met het krachtige van verse gember.
  • Lekker & Verfrissend: Niet alleen gezond, maar ook onweerstaanbaar lekker! Probeer Ginger Jack puur, of gemixt in jouw favoriete lente drankje. Perfect voor mocktails met een frisse twist van munt, limoen en citroen.
  • Veelzijdig in Gebruik: Of het nu in een warme thee is op een frisse ochtend, of gemixt met tonic voor een zonnige middag, Ginger Jack past perfect bij elk moment van jouw dag.

👇 Geniet van gratis levering en ga meteen voor de combo Jack en Jane 👇

De kracht van jouw dagelijkse dosis Ginger Jack

NATUURLIJKE BOOST

Gember staat bekend om zijn verkwikkende eigenschappen, wat je de nodige energie geeft om de eerste herfstdagen vol energie te trotseren.

BETERE CONCENTRATIE

Een dagelijkse dosis gember verhoogt je concentratievermogen en verbetert je reactiesnelheid.

BACK TO THE ROOTS

We verzachten de scherpte van de gemberwortels mét behoud van de frisheid, waardoor zelfs het pure sap makkelijk wegdrinkt.

Made in Belgium, loved everywhere

Ginger Jack wordt lokaal gebrouwen door echte liefhebbers, ginger lovers die al jaren sleutelen aan de perfecte gemberdrank. Die liefde proef je. Dat zeggen wij niet, dat zeggen onze Ginger Jackaroos wereldwijd.

What else ...